دسته بندی نشده
((( بعد از خرید به فایل های سوالات و جواب آنها دسترسی خواهید داشت )))
نمونه سوالات تستی شیرینی پز شیرینی های خشک فنی حرفه ای :
1. جهت تزئین شیرینی پادرازی بهتر است ابتدا چه موادی را باهم مخلوط کنیم؟
الف) زرده ی تخم مرغ + روغن + زعفران ✅
ب) سفیده ی تخم مرغ + روغن + شیر
ج) زرده ی تخم مرغ + شیر + شکر
د) سفیده ی تخم مرغ + شیر + زعفران
2. شیر + وانیل + تخم مرغ + شربت بار + پودر شکر + روغن یا کره قنادی + آرد ذرت ، مواد لازم کدام نوع شیرینی است؟
الف) دانمارکی
ب) نخودچی
ج) پادرازی
د) مشهدی ✅
3. قطر خمیر شیرینی مشهد ................... میلیمتر است.
الف) 2-1
ب) 3-2
ج) 5-3
د) 1-4 ✅
4. شیرینی مشهدی از چند لایه شیرینی تشکیل شده است؟
الف) 1 لایه
ب) 2 لایه ✅
ج) 3 لایه
د) بسته به پخت دارد
5. اگر شیرینی نارگیلی بعد از پخت زیاد پهن شود علت چیست؟
الف) زیاد بودن روغن
ب) کم بودن پودر نارگیل
ج) زیاد بودن شکر ✅
د) زیاد بودن سفیده تخم مرغ
6. اسانس شیرینی برنجی ...................... می باشد.
الف) هل ✅
ب) وانیل
ج) گلاب
د) زنجفیل
7. برای تهیه کدام شیرینی از کاغذ روغنی استفاده می شود؟
الف) گردویی
ب) نارگیلی
ج) پادرازی ✅
د) غرابی
8. در تهیه شیرینی کلمپه به روش سنتی می توان از ................. استفاده کرد.
الف) روغن حیوانی ✅
ب) روغن گیاهی
ج) روغن مایع
د) روغن مارگارین
9. کرم کاستر یک کرم ............... است.
الف) انگلیسی ✅
ب) روسی
ج) فرانسوی
د) هندی
10. پرمصرف ترین کرم در صنعت قنادی چیست؟
الف) کرم زرد ✅
ب) کرم قهوه و کرم زرد
ج) کرم پنیر
د) کرم شکلات
دریافت مدرک فنی حرفه ای شیرینی پزی و تهیه شیرینیهای خشک
شیرینیپزی یکی از هنرهای مهم و محبوب در دنیای آشپزی است که هر روزه تعداد زیادی از افراد به این حرفه علاقهمند میشوند. شیرینیهای خشک نیز از جمله دستهبندیهای محبوب در این حوزه هستند. برای داشتن یک شغل حرفهای و کسب توانمندیهای لازم برای تهیه و ارائه شیرینیهای خشک، دریافت مدرک فنی حرفه ای از اهمیت بسیاری برخوردار است.
-
انتخاب مرکز آموزشی: برای شروع راه بهترین کار انتخاب مرکز آموزشی مناسب است. مطمئن شوید که مرکز انتخابی دارای مدرسان مجرب و دورههای کامل در زمینه شیرینیپزی و تهیه شیرینیهای خشک است.
-
ثبت نام و شرکت در دورههای آموزشی: پس از انتخاب مرکز آموزشی، باید در دورههای آموزشی ثبت نام کنید. این دورهها باید شامل مباحث اساسی و پیشرفته شیرینیپزی، ترکیبات مورد استفاده در شیرینیهای خشک، تکنیکهای تهیه و تزیین شیرینیها و مسائل بهداشتی مرتبط با این حوزه باشند.
-
آموزش عملی: برنامههای آموزشی باید شامل جلسات عملی باشند تا شما فرصت داشته باشید تا مهارتهای خود را در تهیه شیرینیهای خشک بهبود دهید. این شامل تمرین در تهیه خمیر، پخت و تزیین مختلف شیرینیها میشود.
-
آزمون و ارزیابی: پس از پایان دورههای آموزشی، آزمونهای عملی و تئوری برگزار میشود تا میزان درک و تسلط شما بر مفاهیم آموخته شده ارزیابی شود.
-
دریافت مدرک: با گذراندن آزمونها و ارائهی عملکرد قابل قبول، مدرک فنی حرفه ای به شما اهدا میشود. این مدرک نشاندهنده توانایی شما در زمینه شیرینیپزی و تهیه شیرینیهای خشک است.
مزایای دریافت مدرک فنی حرفه ای:
-
افزایش اعتبار: مدرک فنی حرفهای افزایش اعتبار شما را در حوزه شیرینیپزی افزایش میدهد و مشتریان بیشتری را جلب میکند.
-
توانایی در کسب و کار: با دریافت مدرک، شما توانایی بیشتری در راهاندازی یک کسب و کار شیرینیپزی یا فروش شیرینیهای خشک به صورت حرفهای را پیدا میکنید.
-
پیشرفت حرفهای: آموزشهای فنی به شما امکان پیشرفت حرفهای و افزایش مهارتهای تخصصی خود را میدهد.
توجه توجه :
هم اکنون میتوانید با پرداخت حق اشتراک جزئی از بخش بالای سایت ،
فایل های PDF نمونه سوالات با جواب را به صورت کامل دانلود کنید.
با خرید این پکیج نیازی به خرید و مطالعه کتاب خاصی نیست !
سوالات عالی بودن من آزمون ۹۰ شدم من ادواری شرکت کرده بودم فقط همین سوالاتو خوندم عالی بود
موفق باشید